Cégismertető

Cégünk - a pécsi R-M Árnyékolástechnika Kft. - 20 éve jött létre. A cég az első évtizedben, egészen 2000-ig kizárólag lakossági szolgáltatással foglalkozott. Tíz esztendeje ezzel teljesen felhagytunk, áttértünk az árnyékolástechnikai eszközök gyártására és nagykereskedelmi forgalmazására, ez magával hozta az infrastruktúra és a technológia fejlődését. Cégünk életében mind nagyobb teret kapott az alapanyag gyártás mely napjainkra különálló üzemegységgé alakult.

 

Létrehoztuk a Ralox-Hungária Gyártó és Nagykereskedelmi Kft-t. A vállalkozás alapgondolata a redőny gyártásban használt műanyag /extrudált PVC/ száltermékek előállítása és nagykereskedelmi forgalmazása, termékskáláján megtalálható minden olyan termék, amely az árnyékolástechnikában használatos napjainkban. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy magas színvonalon előállított termékek kerüljenek le a gyártósorainkról, amelyek megállják a helyüket az uniós piacokon is.

 

Ehhez szervesen kapcsolódik R-M Logisztika Nagykereskedelmi Kft-t, mely rendelkezik alumínium profilok és műanyag alkatrészek széleskörű választékával. Saját redőny és szúnyogháló rendszereink minősége és a kedvező árfekvése tették keresetté bel-külföldi piacon egyaránt.

 

Tevékenységünk a műanyag nyílászárók gyártásával és nagykereskedelmi forgalmazásával kibővülve lett teljes.

 

Cégcsoportunk ilyen formában komplex kiszolgálást tud nyújtani az árnyékolástechnikai eszközök forgalmazásával és gyártásával foglalkozó cégeknek, késztermékek és alkatrészek formájában. Ennek eredményeként társaságunk meghatározó szerepet tölt be az iparágban.

Szeretettel üdvözlünk minden kedves látogatót az újonnan induló honlapunkon. Amelyről tájékoztatás kaphat cégünkről, termékeinkről,szolgáltatásainkról és nem utolsó sorban árainkról.
Kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek az R-M Logisztika Nagykereskedelmi Kft nevében.
  • Ismerjen meg minket!
  • Mobil:Honlapunkon keresztül lehetősége nyílik minden kedves látogatónknak megismerni a 2008-ban megalakult vállalkozásunkat, az R-M Logisztika Nagykereskedelmi Kft-t.
  • Fax:Szállítást kér?
  • Tel:Naše produkty
  • Siete proti hmyzu

Súčiastky pre rolety hliníkové
R-M Plus rolety
Terméklistánk letöltése
Árlista letöltés XLS formátumban